Skip to main content

Over InsideOut

Het was maart 2005 toen ik de overstap maakte van een groot adviesbureau naar een eigen adviesbureau. Met de wens en de wil om er echt iets persoonlijks van te maken: alleen maatwerk, geen vaste standaard (coachings)trajecten, strakke (assessment)programma’s of standaardtrainingen.

Vanuit mijn visie dat ieder mens aandacht verdient en pas de juiste keuzes kan maken als men zichzelf écht kent qua drijfveren, persoonlijkheid en vorming, hoe groot of klein die ook zijn. Binnenstebuiten leven en werken. Congruent en authentiek zijn in je denken en handelen zorgt voor innerlijke rust en geluk.

Gedacht vanuit een organisatie betekent dit dat gelukkige mensen ook productiever zijn. De juiste man/vrouw op de juiste plaats, persoonlijke aandacht, authentiek leiderschap en mogelijkheden tot ontwikkelen zijn aspecten waar mensen betrokken en productief van worden.

Door mijn eigen vorm te kiezen, is er alle vrijheid om precies dátgene aan te bieden wat nauw aansluit bij behoeften en mensen. Zodat er precies wordt geïnvesteerd in wat past én wat nodig is.

Omdat ieder mens en iedere organisatie anders is.

Inmiddels  is InsideOut Consultancy uitgegroeid tot een bureau met daaromheen een krachtige netwerkorganisatie, die uitsluitend werkt met autonome, gekwalificeerde, senior psychologen. Alle psychologen, trainers en coaches die met InsideOut Consultancy werken, hebben dezelfde passie voor mensen en organisaties en delen de InsideOut gedachte. Zij hebben allen veel ervaring en werken volgende de NIP beroepscode.

Wil je meer weten en persoonlijk kennismaken? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek!

Charlotte Marsman

Klanten

"Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt"